diumenge, 21 de setembre del 2014

Un passeig per l'Estartit



Aquest poble de la Costa Brava oferia als nostres ulls una magnifica visió . Vaixells ancorats a tot el llarg del moll, molta gent passejant, moviment intens arreu i un plaer molt grat a la nostra vista doncs rarament podem fer una visita tan formosa al nostre litoral. Uns nebots complien anys de matrimoni, el van voler compartir amb nosaltres. L’Anna i jo acceptàrem molt complagudes la convidada. Fou un gran plaer gaudir de la bellesa que guarden en els seus racons aquest pobles de la nostra costa.
El desplaçament amb cotxe un xic llarg i pesadot. El viatge va durar una hora i mitja, però fou una gran compensació i molt grat plaer, poder contemplar aquesta part del nostre litoral tan ple de vida i de bellesa, amb les illes Medes davant nostre.

Com que ja era migdia calgué cercar un lloc per dinar, doncs la neboda havia adquirit uns bitllets per pujar en un vaixell que ens donaria una volta per totes les illes a partir de les tres de la tarda. El lloc del dinar no podia ser millor, a l’aire lliure amb el mar al davant i el passeig on s’hi movia tota mena de gent. Una autèntica delícia.

Doncs a l’hora marcada embarcàrem i a visitar les illes Medes. No tenen res de particular però si, d’admirar. Admirar la gran creació de la natura. Plenes de gavines que malgrat la brutícia que generen, les omplen de vida. Plenes de foradets a la roca, els seus nius. El sol de la tarda les besava amorosament donant-los-hi un to rosat que embadalia l’ànima contemplativa. Hom sentia el cor ple d’agraïment davant tant magnifica meravella.

Una tarda plena d’emocions viscudes en la companyia dels nebots als qui cal agrair l’esforç de conduir-nos a una visita tan plena de vida i de goig. La nostra reduïda mobilitat no ens permet fer escapades per el nostre compte, però si, som conscients del valor que te l’estima que ens tenen ja que sempre procuren fer-nos gaudir el mes possible de grats moments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada