dijous, 28 de novembre del 2013

Tarda de teatre

Imatge extretta del Faro de Vigo

En Joan i la Pilar nebots meus, formen part d’ un grup d’afeccionats al teatre. Entre assajos, reunions per decidir quina obra posen en escena, triar tema, s’ho passen molt be. Fa uns dies van escenificar “ El Florido pensil” en el teatre de Torrelles de Llobregat. Ens hi varen convidar i en Pitu, com sempre generós com ell sol, ens hi va portar.

La tarda estava molt fosca presagiant pluja. A mi per la meva reduïda mobilitat no em feia massa gràcia sortir de casa, ja que quan plou es mullen més els que m’ajuden que jo, i resulta molt molest.  Però en Pitu ens va animar i férem un viatget a Torrelles. Tot just sortir de casa ja va començar a plovisquejar, i va seguir tota la tarda i nit amb pluja força intensa.

L’obra de Teatre senzilla, sense masses problemes escènics, va resulta distreta i divertida. Admirable actuació d’en Joan i la Pilar, vestits de nens als seus seixanta i tants.  La seva actuació em  va semblar molt  meritòria, doncs parlar i gesticular en un escenari és sempre preocupant. Si, sortirà be, si se’m sentirà be, si em recordaré de tot el que he de dir...tot això imposa molt, però ells se’n van sortir al meu entendre molt be. ¡ànims! .
La tarda va passar  sense  gairebé adonar-nos-en. Però la tornada a casa al vespre, fou angoixant. La pluja va augmentar de tal manera que es feia difícil la conducció no es veia gairebé res. Sort que en Pitu  és un bon conductor i vam arribar a casa sense cap entrebanc. Jo contenta de la tarda passada tant be. I donant gràcies a Déu per tenir al nostre entorn essers estimats que vetllen per nosaltres. Altrament ens passaríem els dies les setmanes i els mesos sense sortir de casa. Plena de joia en dono gràcies d’aquesta sort que tenim. Gracies  Pitu

1 comentari:

  1. Julia tens una gran capacitat de absorbir , molt be tot el que vius ,, Et feliçito per la teva gracia ¡¡¡

    ResponElimina