diumenge, 25 de maig del 2014

Noces d'Or Andreu i Mercè




Sense gairebé adonar-nos-en, ens hem trobat amb una celebració molt important a la família. La Mercè i l’Andreu Piñero germans de l’Anna, han complert els 50 anys de matrimoni. I amb un gran goig ho han celebrat reunint a tota la família i amics, primer a l’eucaristia a la parròquia i després amb un gran dinar.

La joia ha estat complerta, fills, germans i molts amics ens hem trobat per compartir aquest esdeveniment tant important en la vida d’un matrimoni que ha donat en molts moments gran testimoni de fe, d’amor i complert equilibri.

La cerimònia religiosa, senzilla, però molt viscuda íntimament. La joia els hi regalimava per la cara plena i curulla de felicitat. Moments molt intensos en que els millors sentiments íntims afloraven per gaudir junts aquesta meravella de celebració.    

En aquestes circumstàncies, hom albira que encara gràcies a Déu la bonesa impera arreu. Sortosament podem sentir-la dins el nostre cor, amb una plenitud total, quan el seu alè bufa sobre nosaltres amb la suavitat d’una carícia. Hom, voldria com en el poema de Maragall, aturar dins nostre aquests instants tan plens d’amor i de joia.

Però la vida segueix i ens caldrà afrontar-la en endavant procurant que tot sigui més bo i bonic al nostre entorn, mostrant un profund agraïment vers aquest do que Déu tan generós ens fa.

I jo, des de les meves humils lletres no desitjo altre cosa que imperi sempre i en tot moment l’amor que tant els ha omplert en aquest cinquanta anys de matrimoni. I que el somriure ple de goig que ha brillat en la seva cara perduri per molts anys sense que cap entrebanc aigualeixi aquest plaer d’avui.

L’amor no caducarà mai, deien unes lletres escrites en una targeta. I això és el que esperem, que Déu ens ajudi a mantenir-nos fidels en l’autèntic sentit d’aquest amor, sempre viu i bategant dins vostre i nostre cor ¡¡¡

1 comentari:

  1. Julia me agradad molt aseventar-me de aquestas , noces d'or cuan tigui ocasió els felicitare . com u faig a tu per tan bonic que u has escrit

    ResponElimina