diumenge, 21 de setembre del 2014

Aniversari de noces de la Maria Rosa i el Jordi Abad

Avui hi ha festa grossa a la colla. Més que colla, però ben mirat podem considerar que aquesta colla, és una gran família. Una gran festa d’aniversari. La Maria Rosa i en Jordi Abad, enguany acompleixen els cinquanta anys de matrimoni. Oi que és per celebrar-ho plens de goig i alegria? Doncs si, aquí ens teniu tots contents i ells molt emocionats. No tothom pot arribar-hi a una fita tant important.

Al pas d’aquests cinquanta anys l’amor que en un cert dia es van prometre no ha baixat mai la guàrdia. L’estimació, el respecte i l’amor han imperat sempre en ells fent, doncs, que siguin estimats per tothom qui te la sort de tractar-los.

Ella dotada d’una gran qualitat, servicial i comprensiva, treballadora en tot moment, especialment quan toca de cuinar o organitzar quelcom en bé de la colla. Afectuosa i serena en la seva tasca de companya i amiga. Dolça i tendre en el tracte i actuació . Tot un tresor que cal agrair a Déu .

Ell afectuós, simpàtic, molt juganer amb un somriure sempre a flor de llavis, que el fa agradós i amè en tot el seu ser. Sempre sembla que se’n rigui de les coses i dels fets, però rere aquest do, s’ hi amaga una gran tendresa i comprensió vers els amics i companys de colla i de tothom

El seu caminar junts per la vida ha donat els seus fruits. Fills i néts omplen el seu món i gaudeixen d’una estima i admiració molt intenses, fent que el tracte que hom te amb ells, sigui sempre plaent i encisador.

De la Colla en son un puntal molt important. El seu parer en tot, es molt valorat, doncs te gust de saviesa i enteniment. Per qualitats que en son ben mereixedors de tota la nostra estima.. Cal demanar doncs a Déu que ens permeti gaudir per molts anys del caliu encès del seu amor.

Que segueixin essent el far que il·lumina el nostre caminar com a colla de les bessones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada